مراحل نصب و راه اندازی دستگاه بایپپ
در این قسمت به مراحل نصب و راه اندازی اکسیژن ساز به صورت کامل و کاربردی خواهیم پرداخت. که این اکسیژن ساز SOSHYA ساخت شرکت نفس یار طب که در دو حجم ۵ و ۱۰ لیتری می باشد …
منظور از اکسیژن ساز ۵ لیتری و ۱۰ لیتری چیست؟
دستگاه اکسیژن ساز ۵ لیتری یعنی این دستگاه قادر به ۵ لیتر اکسیژن را در یک دقیقه تولید کند. منظور از دستگاه اکسیژن ساز ۱۰ لیتری یعنی این دستگاه قادر به ۱۰ لیتر اکسیژن را در یک دقیقه تولید کند.
آنپک کردن دستگاه
بعد از سفارش و دریافت محصول ، در مرحله آنپک کردن کارتن (جعبه گشایی) دستگاه، شما با یک دستگاه ، ماسک نبولایزر ، نازال اکسیژن ، لیوان اکسیژن ساز و کابل برق و دفترچه راهنما موجود می باشد.
نکته مهم: دستگاه را بایستی در حالت عمودی حمل شود.
توضیحات دکمه ها روی دستگاه
دکمه up/down/ok:
این کلید ها جهت وارد به تنظیمات دستگاه (seting) و فعال کردن تایمر و تنظیم آن هستند.
فیوز دستگاه
این دکمه جهت حفظ ایمنی دستگاه در نوسانات برق تعبیه شد. در صورت وجود نوسانت برق دستگاه به صورت اتوماتیک به سمت بیرون حرکت میکند. جریان برق را قطع می کند .
مراحل آموزش نصب و راه اندازی دستگاه اکسیژن ساز
ابتدا دستگاه را روشن می کنیم . سپس در مانیتور دستگاه خطوطی ظاهر می شود. ابتدا این خطوط چشمک میزند. سپس ثابت می شوند . هر خط نشان دهنده ۱۰٪ خلوص دستگاه است . هنگامی که تعداد این خطوط ۹ عدد باشد. خلوص دستگاه بالای ۹۰ ٪ می باشد.(مطابق شکل)
در مرحله بعد داخل لیوان اکسیژن ساز آب مقطر میریزیم و دستگاه در مکان مشخص ثابت شد. سپس نازال به صورت صحیح مطابق شکل بر بینی بیمار قرار میدهیم. نازال و لیوان را به یکدیگر وصل می کنیم . با تنظیم فلومتر، دستگاه قابل استفاده خواهد شد.
نبولایزر چیست؟
این دستگاه، دارو را با استفاده از هوا و ذرات بسیار ریز آب به ریه های بیمار می رساند. در واقع بیمار با استفاده از این دستگاه، دارو را استنشاق می کند. دارو به سایر نقاط و بافت های بدن وارد نمیشود. دارو با توجه به دستور پزشک داخل محفظه ریخته شد. این محفظه به ماسک وصل شد. توسط شیلنگ مخصوص به درگاه نبولایزر دستگاه متصل می شود. بیمار داروی بخار شده را استنشاق خواهد کرد.
نکاتی در مورد مراقبت از دستگاه
۱- دستگاه نباید در محیط های بسته قرار گیرد. حداقل به شعاع ۲۵ سانتیمتر باید مانعی نباشد. زیرا مکش دستگاه و تهویه دستگاه به مشکل برخواهد خورد.
۲- دستگاه امکان کار در ۲۴ ساعت را دارا می باشد؛ اما بهتر است بعضی اوقات دستگاه به مدت ۱۵ ال ۲۰ دقیقه خاموش شود و استراحت کند تا عمر دستگاه بیشتر شود.
۳- فیلتر ها به صورت هفتگی باید شستشو شود و کاملا باید خشک شوند
۴- دستگاه در سطوحی مانند سرامیک، نوپان و… قرارداده شود. اصلا نباید روی فرش های پرزدار قرار گیرد
۵-دستگاه در مقابل نور خورشید و یا هر محیط گرم قرارداده نشود.
۶- نزدیک دستگاه به هیچ عنوان سیگار نکشید
۷- آب لیوان اکسیژن ساز هر دو روز یک بار تعویض شود
توضیحات قسمت تنظیمات دستگاه
۱- وقتی دکمه Up , down دستگاه را همزمان طی چند ثانیه فشار دهیم. دستگاه به قسمت تنظیمات هدایت خواهد شد. در ابتدا عدد نمایش داده می شود . بیانگر خلوص فعلی دستگاه است.
۲- دکمه آپ زمان باقی مانده تا سرویس دستگاه نمایش داده می شود . برحسب ساعت می باشد
۳- با فشردن دوباره دکمه آپ زمان سپری شده و کارکرد دستگاه برحسب ساعت نمایش داده می شود.
۴- با فشردن دوباره دکمه آپ عدد نمایش داده شده دمای داخل دستگاه را بیان می کند.
۵- در مرحله بعد با فشردن دوباره دکمه آپ که عدد نمایش داده شد فشار کمپرسور دستگاه را بیان می کند
۶- بعد سریال دستگاه نمایش داده می شود