رئیس صندوق سرمایه گذاری مستقیم روسیه، گفت که واکسن روسی “اسپوتنیک وی” به دلیل اثربخشی و ایمنی دارو در سراسر جهان تقاضای زیادی دارد.
به گزارش اسپوتنیک، کریل دیمیتریف رئیس صندوق سرمایه گذاری مستقیم روسیه، اظهار داشت: میزان بالای واکسن روسی نه تنها با تجربه روسیه، بلکه با داده های کشورهای دیگر نیز تأیید می شود.
در همین حال، ۹۶۹۴ مورد جدید ویروس کرونا در روسیه کشف شد که ۳۷۱۹ مورد آن در مسکو ثبت شد.

سرگئی سابیانین شهردار شهر مسکو؛
گفت که افزایش تعداد موارد کشف شده کووید-۱۹ با تعطیلات طولانی مدت همراه است، در طی آن بسیاری از ساکنان شهر از مراجعه به موسسات پزشکی و همچنین عوامل فصلی خودداری می کنند.
کریل دیمیتریف رئیس صندوق سرمایه گذاری مستقیم روسیه،
روی آنتن شبکه تلویزیونی روسیه ۱ گفت: واکسن روسی “اسپوتنیک وی” در سراسر جهان تقاضای زیادی دارد.
دیمیتریف گفت:
ما تقاضای واکسن روسی را کاملاً عجولانه در سراسر جهان می بینیم و این به این دلیل است که بهترین نتایج را از نظر کارایی و ایمنی نشان می دهد.
وی تأکید کرد: اثربخشی اسپوتنیک V نه تنها با داده های روسیه، بلکه با اطلاعات مکزیک، آرژانتین، مجارستان و بسیاری از کشورهای دیگر نیز تأیید می شود.
خاطر نشان باید شد، که روسیه اولین بار در جهان بود که واکسن ویروس کرونا را در آگوست سال ۲۰۲۰ ثبت کرد. iremade.ir
طبق نتایج تجزیه و تحلیل، اثر اسپوتنیک V در دوره ۵ دسامبر ۲۰۲۰ تا ۳۱ مارس ۲۰۲۱ در میان روس های واکسینه شده با هر دو مولفه واکسن ۹۷.۶٪ بود. تاکنون این واکسن در بیش از ۶۵ کشور با مجموع بیش از ۳ میلیارد نفر ثبت شده است.
وبسایت شرکت اسپوتنیک : https://sputnikvaccine.com

تاریخ واکسن “اسپوتنیک وی”
همه چیز از روز ۱۱ اوت سال گذشته آغاز شد. ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه در این روز خبر تولید واکسن “اسپوتنیک وی” را رسانهای کرد. این نخستین واکسن مقابله با کرونا بود که در سطح جهان به ثبت میرسید و مجوز استفاده از آن صادر میشد.
واکسن “اسپوتنیک وی” چیست؟
این واکسن همچون واکسن آسترازنکا یا جانسون&جانسون، نوعی واکسن وایرالوکتور است. این به آن معنا است که از ویروسهای بیخطر برای حمل بخشهای از ویروس کرونا استفاده میشود.
به عنوان نمونه، پزشکان از آدنوویروسها برای حمل بخشهایی از ویروس کرونا استفاده میکنند. آدنوویروسها، ویروسهایی هستند که ژنوم آنها نمیتواند وارد کروموزوم انسان شود و تنها باعث بیماریهای خفیف تنفسی و گوارشی میشوند.
درخواست مجوز از اتحادیه اروپا برای واکسن روسی اسپوتنیک
توماس مرتنز، رئیس کمیسیون دائمی تولید واکسن نیز رویکردی مثبت نسبت به “اسپوتنیک وی” دارد. او گفته است که این واکسن بسیار هوشمندانه تولید شده و دانشمندان روسی در تولید واکسن تجربه و مهارت زیادی دارند.
به باور او، اتحادیه اروپا برای این واکسن مجوز صادر خواهد کرد. اینکه آژانس دارویی اروپا (EMA) چه زمانی اقدام به صدور مجوز برای این واکسن بکند، روشن نیست.